Te koop interieur website

Te Koop interieur website

Te koop interieur website

Te Koop Interieur Website! Nu is het moment. Ben jij altijd al geïnteresseerd geweest in interieurs? Wil jij een vliegende start maken in de interieur business? Dan is dit je kans. www.hetdesignentrepot.nl is te koop.

Ben je beginnend ondernemer, of je bent een concurrent, of je hebt een bedrijf in de meubelbranche en wil je je doelgroep uitbreiden? Er zijn verschillende soorten overname kandidaten mogelijk.

Je kunt direct beginnen. De website is al opgebouwd. Een direct werkende website met een goede reputatie. We bieden je aan om de website over te nemen met de huidige voorraad. Zo kun je verder gaan met dit assortiment en maak je direct een leuke omzet..

Wij kennen de website opbouw door en door. We zullen de overstap begeleiden. Al jouw gegevens zullen we integreren in de website, zodat jij morgen direct je omzet kunt behalen. Zo heb je er ook geen zorgen over.

Te koop interieur website

Heb je interesse in de overname? Mail info@hetdesignentrepot.nl met je voornaam en achternaam en, telefoonnummer waarop je te bereiken bent. Vertel even kort iets over jezelf en dan nemen wij contact met je op.

Voor een overzicht van onze producten, kijk in onze webwinkel. We hebben een mix van vintage meubelen en nieuwe design meubelen van verschillende bekende design merken. Eventueel kunnen we bij de overname extra voorraad voor je verzorgen. Wij hebben immers gunstige inkoopkanalen, waardoor je je winkel meteen kunt voorzien van voorraad voor het komende jaar.