Over Het Design Entrepot

Het Design Entrepot

Entrepot met design meubelmerken, zoals Vitra, Kartell, Thonet, Great Design, Alessi, Bulo, Fatboy, etcetera,

voor de laagste prijzen.

  • Ik heb de grootste voorraad design meubelen van Nederland en België
  • Je kunt het direct ophalen in mijn magazijn in Oss (NL)
  • Vrij parkeren voor de deur
  • Ik help je bij het inladen
  • Je hebt de zekerheid van een aantrekkelijk lage prijs
  • Ruime openingstijden 24/7
  • Ik heb al duizenden tevreden klanten
  • Groet, Geert
Het Design Entrepot is een depot met design meubelmerken, zoals Vitra, Kartell, Thonet, Great Design, Alessi, Bulo, Fatboy, Ligne Roset, etcetera, voor de aantrekkelijkste prijzen.
Alle aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Ik vind het heel belangrijk dat ik de prijzen voor jou zo laag mogelijk houd. Ik probeer daarom zo min mogelijk overhead kosten te maken, dus geen dure winkelruimte en ook geen dure betaalsystemen. Bij ons betaal je gewoon met ideal, bancontact, een bankoverschrijving of bij ophalen gewoon contant, dus geen pin-betalingen.
Het Design Entrepot is een klein bedrijf, waardoor we niet BTW-plichtig zijn. BTW facturen zijn niet mogelijk, omdat er ook geen BTW wordt betaald.
Factuur vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB
Ik heb een magazijn van meer dan 400m² met grote aantallen op voorraad en ik heb klanten als meubel verhuurbedrijven, evenementenbedrijven, bedrijven die hun kantoor snel ingericht willen hebben, maar ook particulieren die direct hun huis willen veranderen. De mooiste top design meubelen voor kantoren, evenementen, thuiskantoor en het huis met de zekerheid van een fijn geprijsd artikel. Kortingscodes zijn geldig voor geselecteerde artikelen. Kortingscodes zijn niet cumuleerbaar en kortingscodes zijn niet geldig op al afgesprijsde artikelen.

 

En het leuke is dat bijna alles uit mijn webshop direct uit mijn magazijn bij jou thuis of op kantoor geleverd wordt, dus je kunt meteen al genieten van je nieuwe aankoop zonder de gebruikelijke lange levertijden.
Om een goed en compleet assortiment te bieden heb ik ook meubels en verlichting die ik voor je kan bestellen. Door mijn goede netwerk zorgen ik er altijd voor dat deze levertijden heel kort zijn zodat je ook weer snel je nieuwe tafel in gebruik kunt nemen of lekker kunt loungen in je nieuwe fauteuil.
Dan heb ik de Sample Sale modellen; de meubels zijn top design stukken maar kunnen extra goedkoop aangeboden worden omdat het restantpartijen, retourmodellen, ex-rentals, éénmalig gebruikte beursmodellen, expositiemodellen, showroommodellen, modellen met lichte transportschade, opruimingsmodellen, nieuwe modellen van geannuleerde orders of enkele stuks zijn. Alle meubels kunnen opgehaald worden in Oss.
Design meubels en lampen van bekende ontwerpers als Charles & Ray Eames, Philippe Starck, George Nelson, Verner Panton, Alberto Meda, Antonio Citterio, Ron Arad, Jasper Morrison, Maarten van Severen, Ferruccio Laviani, Marcel Breuer.
Geopend elke woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00u. – 19.00u. Zaterdag geopend van 10.00u. – 17.00u. Maar wil jij een andere tijd komen om iets te bekijken, eens te komen proefzitten of om gewoon je bestelling op te halen, dan bel je even +31 6 22999488 en dan ben ik open op het moment jou het uitkomt. Heb je vragen mail dan naar info@hetdesignentrepot.nl. Groet, Geert
De privacyverklaring lees je hier.