Contact

Neem contact met ons op

Say Hello! Don't be shy.

Op deze website zie je alle meubels en verlichting die we op voorraad hebben. Maar zoek je iets speciaals wat er niet op staat, dan kun je ons altijd bellen 06-22999488. Ben je nog niet zeker van je keuze en wil je de stoel uitproberen, het hout van de tafel voelen, of zien of de lamp voldoende licht geeft, dan kom je gezellig even langs en kun je een afspraak maken met het contactformulier.
Dus wil je iets vragen of heb je een suggestie, laat het ons dan weten via het contactformulier op deze pagina of mail naar info@hetdesignentrepot.nl. Je krijgt altijd antwoord.

“Wil je ophalen?” Dat kan. Bel dan even met +31 6 22 999 488 voor het maken van een ophaalafspraak. Dan zorgen wij dat je bestelling klaar staat.

“Wanneer?” Ophalen in ons depot in Oss kan van maandag tot en met zaterdag van 9.00u. – 19.00u.

Tijdens de vakantieperiode van 12 juli tot en met 15 augustus 2022 genieten wij van onze welverdiende vakantie. Leveringen gaan gewoon door, maar minder frequent. We verzamelen de bestellingen en de leveringen vinden een maal per week plaats. Gelieve dus geen zorgen te maken, de bestellingen worden geleverd met een zonnige groet.

Verstuur bericht