Kerst cadeau idee

Kerst cadeau idee

Kerst cadeau idee

Kerst cadeau idee

Het blijft altijd een moeilijk punt! Wat koop ik als kerst cadeau voor de gastvrouw of -heer van het Kerst diner? Het antwoord is simpel. Je zoekt bij Het Design Entrepot de leukste cadeaus. Afhankelijk van het budget wat je voor ogen hebt: van een mooie schaal tot een mooie lamp. We hebben heel wat mogelijkheden. En we hebben het op voorraad, dus snel geleverd. Maar wees er snel bij, want het is druk. En zo zou zomaar het cadeau wat je voor ogen had, uitverkocht kunnen zijn.

Kerst cadeau idee

Een paar ideeën: Arti & Mestieri design spiegel, Kartell Jelly vaas en champagnekoeler, Kartell Bourgie, Kartell Stone, Kartell Moon, Kartell Jelly schaal, Kartell Cindy. Alessi Cactus schaal gecombineerd als setje met de Alessi Cactus serveerschaal. Alessi Communicator: op de pijl schrijf je jouw persoonlijke boodschap met een afwasbare stift. Alessi Pirouette voor de thuiswerker.

Maar jij mag ook jezelf eens verwennen. Voor de vintage verzamelaar hebben we nog een mooie Italiaanse  lamp, zoals de Kartell Vademecum lamp van Joe Colombo.

Want wat is er nu belangrijker dan je huis gezellig maken in de decembermaand? Kies daarvoor bijvoorbeeld een mooie hanglamp als de Kartell Fly, of een leuke en handige en artistieke bureaulamp voor je thuiswerkplek.