Kartell super impossible kuipstoel

Kartell super impossible kuipstoel

Kartell Super Impossible kuipstoel

De Super Impossible is een bijzondere stoel. Niet alleen vanwege het technisch vernuft, maar ook vanwege haar uiterlijk. Technisch gezien een bijna onmogelijke opgave om deze stoel te produceren. Door de 2 kleurdelen die verenigd zijn in één stoel, was de productie ervan een hele opgave. Uiteindelijk is het dan toch gelukt. Dit door het doordachte ontwerp van Philippe Starck gecombineerd met de technische productiekennis van Kartell.

Het uiterlijk van de stoel is opvallend, maar toch ingetogen en klassiek. De kleurstelling van een zwarte buitenkant en een witte binnenkant maken de stoel als een piano klavier. Door de vorm is de stoel comfortabel. Te combineren in een super modern interieur, maar ook in een industriële keuken met een klassiek geblokte zwart-wit keukenvloer. Deze combinatie maakt het interieur spannend, zoals je kunt zien op bovenstaande inspiratie foto’s. Zo zijn deze stoelen mooi in een keuken, maar evengoed in een woonkamer aan een grote houten eettafel. Of als vergaderstoelen in je kantoor.

Kartell Super Impossible kuipstoel

Denk jij dat deze stoelen ook mooi zouden staan in jouw interieur, dan bestel je de stoelen per 4 in onze website. En kun je deze week nog genieten van de Super Impossible stoelen in jouw huis of kantoor. Wees er snel bij, want het is een aanbieding, en OP=OP!