Kartell Componibili – de ronde kast die overal past

Kartell Componibili – de ronde kast die overal past

Kartell Componibili – de ronde kast die overal past

Shop deze “alles kast ” in onze webshop.

Deze ronde kast biedt veel opbergmogelijkheden. Deze Componibili bestaat uit één stuk en heeft drie of vier schuifdeurtjes. Het space-achtige design past in elk interieur. Varieer, en pas de kast aan aan je behoeftes. Gebruik deze kast voor je kantoor, je woonkamer, keuken of slaapkamer, overal vindt deze kast zijn plaats. En niet te vergeten ideaal als alternatief op dat saaie rolblok.

Met zijn uiterlijk kan de Componibili zo als object dienen in een James Bond film uit de jaren zestig. En dat is niet zo verwonderlijk. Want hoe modern deze ronde kast ook oogt, toch is het ontwerp al uit de jaren zestig. Het ontwerp is zodanig goed dat het een tijdloos object is geworden. De Componibili zal dan ook nooit vervelen in je interieur. Dit functionele object is ontworpen door de Italiaanse Anna Castelli Ferriera. Het is haar eerste ontwerp geweest en waarschijnlijk ook één van de meest succesvolle ontwerpen van haar.

Kartell Componibili – de ronde kast die overal past

Zoals gezegd, kan deze kast overal in je huis worden gebruikt. En zo kun je ook nog eens variëren. Want de Componibili is makkelijk op te pakken en te verplaatsen. Heb je opbergruimte nodig in je badkamer? Prima oplossing. Maar kun je even later toch weer wat meer opbergruimte gebruiken in je kantoor. Componibili misstaat nergens in je huis of in je kantoor. Geen kast die zo multifunctioneel is als deze.%d bloggers liken dit: