Kartell Comback Stoel – een mooie mix van de Italiaanse en Engelse stijl

Kartell Comback Stoel – een mooie mix van de Italiaanse en Engelse stijl

Ik ben altijd al een echte fan geweest van allerlei soorten kunststoffen in mijn dagelijks leven. In mijn huis probeer ik allerlei materialen te combineren om een mooie en natuurlijke mix te krijgen; ik combineer hout, stoer staal, rijke stoffen en natuurlijk kunststoffen. En dan kom je bijna automatisch bij Kartell meubelen en accessoires uit. De kunststof meubels van Kartell zijn ongelofelijk stijlvol.

Philippe Starck

Philippe Starck tekende als ontwerper de bekendste en meest succesvolle modellen; zoals de Louis Ghost stoel en de Masters stoel. Maar de bij het grote publiek minder bekende Spaanse Patricia Urquiola heeft ook een aantal top ontwerpen op haar naam staan. Zij heeft een stoel ontworpen die doet denken aan de klassieke Windsor stoel.

Patricia Urquiola

Met de Comback stoel heeft zij voor Kartell een stoel ontworpen die nu al bij de klassiekers behoort. De stoel is een combinatie geworden van de Engelse Windsor stijl en de flamboyante chique stijl uit Italië. De Comback stoel combineert het verleden van het Engeland uit de 18e eeuw en de klassieke stijl uit Italië, in één stoel. In de koloniale periode sierden, stoelen met de typerende spijlen in de rug, de eetkamers. Zoals altijd experimenteerde Kartell met verschillende materialen; het is een combinatie geworden van thermoplastisch technopolymeer en essenhout. Deze combinatie en de keuze om de stoel bijvoorbeeld geheel in wit uit te voeren, geven de stoel een lichte en moderne uitstraling.

Kartell productie

Zoals altijd experimenteerde Kartell met verschillende materialen; het is een combinatie geworden van thermoplastisch technopolymeer en essenhout. Deze combinatie en de keuze om de stoel bijvoorbeeld geheel in wit uit te voeren, geven de stoel een lichte en moderne uitstraling.

Het Design Entrepot

De Kartell Comback stoel zit ongelofelijk comfortabel door de ruime zit. En wil je de stoel wat meer comfort geven, dan is er plaats om nog een kleurrijk zitkussen te plaatsen. Ben jij ook al een tijdje verliefd op deze mooie en stijlvolle stoel, dan is er een gelukje. Het Design Entrepot gaat verhuizen en dus is er een verhuis sale. En kun je 4 stoelen kopen voor een ongelofelijk klein prijsje.