Hoe richt ik mijn thuiskantoor in?

Hoe richt ik mijn thuiskantoor in?

HOE RICHT IK MIJN THUISKANTOOR IN?

Kartell Maui bureaustoel is een super leuke stoel voor je thuiswerkplek. Het is een mooi rank stoeltje, heeft armleggers, is in hoogte verstelbaar. En bovendien uitgevoerd met fraaie armleggers. De wieltjes maken het een enorm wendbare bureaustoel. Vaak zijn bureaustoelen functioneel, maar niet zo fraai. Maar deze Maui bureaustoel is daar een uitzondering op. Ontworpen door Vico Magistretti, een Italiaanse ontwerper die zijn sporen verdiend heeft. En in deze serie ook de Kartell Maui stoel heeft ontworpen.

HOE RICHT IK MIJN THUISKANTOOR IN?

Heb je een thuiskantoor dan kies je bijvoorbeeld voor de Glossy tafel als bureau. Combineer met deze Maui bureaustoel. Tafel en bureaustoel in zwart. En kies dan voor 2 bezoekersstoelen, de Kartell Maui soft in zandkleur. Zo krijg je een mooie ingetogen, moderne en toch chique uitstraling. Tijdloos en functioneel. Maak je kantoor trendy door de accessoires en de lampen. Hiermee kun je variëren in kleur. Kies bijvoorbeeld voor de Cindy bureaulamp. Deze zie je op onderstaande foto in oranje. Wij hebben deze lamp op voorraad in zilverkleur.