HOE KRIJG IK DE FATBOY EDISON THE PETIT GRATIS?

Hoe krijg ik de Fatboy Edison the Petit gratis?

HOE KRIJG IK DE FATBOY EDISON THE PETIT GRATIS?

HOE KRIJG IK DE FATBOY EDISON THE PETIT GRATIS?

Ja je leest het goed.

De Edison the Petit kun je morgen al in huis hebben? Ja dat is logisch, ik zie het je denken. Bestellen, betalen, thuisgestuurd krijgen. Nee bij Het Design Entrepot werkt het anders. Daar is het bestellen en thuisgestuurd krijgen, want de betaling voor deze Fatboy kun je achterwege laten.

Makkelijk om overal mee naar toe te nemen; op het terras, in de tuin, naar een festival, op je slaapkamer, op het bureau, neem hem mee waar je maar wil. Makkelijk oplaadbaar middels een adapter. Bepaal je eigen sfeer door de lichtsterkte aan te passen met de 3 standen lichtschakelaar. Met LED technologie; deze sfeervolle en draadloze verlichting zorgt voor 6 tot 24 uur verlichting, waarna hij gewoon weer opgeladen kan worden. Een origineel cadeau of de ideale lamp op je boot, je terras of de camping.

Maar zo’n lampje combineer je natuurlijk met allerlei andere leuke meubels. Want Het Design Entrepot heeft een compleet assortiment design meubels en lampen. Ben je al tijden op zoek naar die ene speciale design stoel, of naar die mooie Italiaanse lamp of naar die fijne lange eettafel waar je met het hele gezin royaal aan kunt zitten? En wil je er met zekerheid ook nog eens een aantrekkelijke lage prijs voor betalen? Dan is nu het moment aangebroken. Kijk in ons aantrekkelijke aanbod meubels, fijn geprijsd en veelal uit voorraad leverbaar waardoor je morgen al kunt genieten van je nieuwe aankoop. Ben je nog niet zeker of de gewenste stoelen wel lekker zitten, dan mag je natuurlijk altijd eens langskomen in ons Entrepot in Oss om eens rustig proef te zitten.

Nu is het moment want kies je die leuke hippe stoelen van Philippe Starck; die zijn leuk voor je keuken aan een mooie lange houten tafel. Of zet je de Kartell Masters buiten op je terras? De stoelen zijn overal inzetbaar. Of ga je je kantoor reorganiseren; eens flink opruimen en er een fris kantoor van maken. Dan kun je wel eens een Kartell Componibili nodig hebben. Geen saai rolblok, maar een superleuk rond kastje. Met natuurlijk een compacte thuiswerkplek met handige laden voor al je pennen en blocnotes. Of maak eens wat meer lichtpunten in je huis, want hoe komt het toch dat je je woonkamer mooi hebt ingericht, maar toch is het niet gezellig? Kijk eens naar het aantal lichtpunten. Hoe meer lichtpunten hoe gezelliger het wordt en varieer gerust met lichtsterktes en lichtkleuren, dit maakt je woonkamer levendig. Kijk eens of deze Kartell lampen bij je passen! Of maak je eethoek compleet met 2 van deze kleurrijke Kartell Fly lampen.

Ben je je kantoor aan het veranderen, en heb je flex plekken dan is privacy en een compacte vergaderhoek heel belangrijk. Kijk eens naar deze compact vergaderruimte, zonder het bouwen van muren, heb je in een handomdraai een separate vergaderkamer. In je kantoor heb je veel vergaderstoelen nodig en dat tikt aan in je budget. Kies voor deze aantrekkelijk geprijsde vergaderstoelen.

Genoeg inspiratie, want nu krijg je bij je aankoop boven € 500,- een leuke Fatboy Edison the Petit cadeau. Helemaal gratis. En bovenal wordt alles gratis bij je thuisbezorgd. Het werkt heel eenvoudig. Surf op onze website naar meubels die bij jou passen, of zoek direct met de zoekfunctie rechts bovenaan het scherm, of klik op shop en ga dan door naar de gewenste categorie. Geldig tot 31 december 2017. Bijvoorbeeld stoelen of tafels. Klik een item aan, geeft de gewenste hoeveelheid aan en bestel. Is je bestelling boven € 500,- dan krijg je automatisch je bestelling gratis thuisbezorgd en zorgen wij dat je overal kunt genieten van jouw nieuwe Fatboy Edison the Petit.