Hang on: de leukste hangende lamp!

Hang on: de leukste hangende lamp!

de leukste hangende lamp

De leukste hangende lamp

Een lamp kiezen is altijd een moeilijke opgave. Hij mag best wel opvallen, een eye-catcher zijn in je interieur. Van de andere kant mag het ook geen obstakel zijn. De lamp moet goed licht geven. En tegelijkertijd moet de lamp ook nog sfeer geven. Dat maakt van de ideale lamp een lamp met een gecompliceerd karakter. Maar Fly maakt het jou gemakkelijk. Fly is doorzichtig, wat er voor zorgt dat de lamp een luchtig karakter houdt. Kies voor een leuk kleurtje als saliegroen, wolkenblauw of ga voor geheel transparant. Juist zijn doorzichtigheid maakt van de lamp een eye-catcher. Dan is de lamp ook nog eens sfeervol en de lamp geeft ook nog eens goed licht, dankzij de meegeleverde LED bol.

Ben jij ook zo enthousiast over onze Fly; bestel de lamp dan hier.

Dit is een ideale lamp voor keukens. Het gladde materiaal maakt dat de lamp makkelijk is schoon te maken. Ideaal dus voor een keuken waar wel eens iets op kan spatten. Maar ook in je living is dit een leuke lamp. Vooral door de leuke kleuren waaruit je kan kiezen. Want dit jaar kies je voor kleur in je huis. Laat de kleur van de lamp terugkomen in een ander element van je ruimte. Zoals op de foto waar de kleur van de lamp samenkomt met de kleur van de Smeg koelkast. Of je combineer met een paar gelijk gekleurde kussens in je bank.

Andere lampen ook ontworpen door Ferruccio Laviani zijn de wereldberoemde Bourgie lamp. Verder de iconische Cindy lamp, de kleine E lampjes, de nieuwste Kabuki lampen

[social_share show_share_icon="yes"]