De 3 beste tafelaanbiedingen

De 3 beste tafelaanbiedingen

Waar moet je op letten als je een nieuwe eettafel koopt? De meeste mensen hebben geen idee en kijken slechts of de tafel er leuk uitziet. Maar er is meer als je een tafel wil hebben die het middelpunt moet zijn van je huis. Wij selecteerden alvast de 3 beste tafelaanbiedingen voor je.

  1. Let op het materiaalgebruik.
  2. Is het de juiste tafelhoogte voor mijn stoelen?
  3. Waar zijn de poten geplaatst?
  4. Met hoeveel mensen wil ik rond de tafel kunnen zitten?
  5. Welk bedrag wil ik uitgeven?

De 3 beste tafelaanbiedingen

Wij hebben alvast een selectie gemaakt van tafels met de juiste kenmerken gecombineerd met een leuke aanbiedingsprijs.

1.Houten bartafel Proof: voor wie wil tafelen op een hoger niveau. Gemaakt van gecertificeerd hardhout; voor elke gekapte boom wordt een nieuwe boom geplant. Lekker ontspannen als in een lounge. Complementeer met deze leuke krukken met een hoogteverstelling.

2.Scandinavisch witte hoogglans eettafel: een tafel met de typisch kenmerkende sobere en strakke uitstraling van de Scandinavische tafel. En bovenal is de sterke hoogglans lak heel praktisch want het is uitermate goed schoon te maken, dus uiterst hygiënisch.

3.Japanse gevlochten tafel: als je je tafel binnen, maar ook buiten wil gebruiken. Deze Kartell Ami Ami tafel is volledig van kunststof en kan dus tegen een stootje. De ontwerper is met de gevlochten look van het tafelblad, geïnspireerd door de Japanse origami vouwtechniek. Een unieke tafel, klein van stuk, leuk voor 2 personen als eettafel.

En voor de prijs hoef je het niet te laten, want de opgesomde tafels zijn nu in de aanbieding. Let wel, zolang de voorraad strekt, want Het Design Entrepot ruimt op door de aankomende verhuizing.