Alle Thonet klassiekers op een rij

Alle Thonet klassiekers op een rij

Alle Thonet klassiekers op een rij: STOELENDANS

Alle Thonet klassiekers op een rij: stoelendans

Ik ben een groot Thonet liefhebber en heb door de jaren heen vele modellen verzameld. Al mijn exemplaren zijn van origine uit de jaren zeventig. Zij hebben in mijn privé verzameling een mooie plek gehad. Maar nu is het tijd dat iemand anders van deze prachtige stoelen (en tafels) kan gaan genieten. Veel mensen hebben al iets uit mijn immense verzameling gekocht. Ben je in een Thonet in geïnteresseerd, laat het me dan weten. En kom gerust eens langs om te kijken. Heb je nog vragen over mijn Thonet modellen, dan kan ik ze zeker beantwoorden. Dus schroom niet om contact met me op te nemen. Bijna alle modellen staan in mijn webshop: Thonet krukken, Thonet lange jan, Thonet wandelstokstoel, etcetera. Neem eens een kijkje.

Groet Geert