5 stoelen die comfortabel zijn en er leuk uit zien

5 stoelen die comfortabel zijn en er leuk uit zien

We hebben 5 stoelen voor je geselecteerd die er heel leuk uit zien én comfortabel zijn. Stoelen voor je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Stoelen waar je maar wilt.

Kartell Comback Chair

Audrey stoel van Kartell

Super Impossible stoel van Kartell

Great Salsa stoel

Kartell Maui Soft stoel

5 stoelen die comfortabel zijn en er leuk uit zien

En of deze stoelen er leuk uit zien, dat kun je wel beoordelen op een foto. Maar of ze comfortabel zijn, dat moet je voelen. Dus ben je in de buurt van Oss, kom dan langs in ons magazijn. En kom de stoelen eens proberen. Want in het echt is toch nog altijd beter beoordelen. Dus bel me 06-22999488 en kom langs.

De stoelen zijn in heel veel verschillende interieurs te gebruiken. Van vergaderkamer tot eetkamer, van slaapkamer tot kantoor. Van deze vijf stoelen is Audrey misschien wel de meest duurzame stoel. Volledig recyclebaar, gemaakt van duurzame materialen. Hierdoor is de stoel tevens uiterst sterk en stabiel.

De Super Impossible is de meest hippe stoel van de vijf. Met zijn hoogglans zwart met witte uiterlijk, heeft de stoel gelijkenissen met het klavier van een piano. Combineer de stoel juist met een stoere houten tafel, om de tegenstelling juist te benadrukken. En je krijgt een interieur dat verwondert en mensen blij maakt.

Met kuipstoel Salsa in zwart of wit, heb je een comfortabele en moderne stoel, tegen een aantrekkelijk lage prijs. Hip en leuk voor je interieur, maar ook voor je portemonnee.

Groet, Geert